Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trenink - Přijetí nového baleťáka 27.5.2008

28. 5. 2008

Účast:

Podškubka, Matějíček, Kužela Jar., Koníček R., Koníček J., Plachý, Komárek, Mikulec, Solík,

na briefingu ještě

Křapa M., Křapa L., Kužela Fr., Grulík, Chaloupka .

Za člena byl přijat jednohlasně všemi přítomnými Koníček Josef - Pulec a to od května 2008 - gratulíren ;) Je nás tedy zase 20.

Dále bylo rozhodnuto, že webové stránky nerozšíříme (museli by jsme platit asi 500,- Kč/rok za rozšíření z 30 MB prostoru na 1 GB), tedy oželíme foto, protože zaplněnost dosahuje v současnosti 86 % prostoru.

Tým našich badatelů přišel opět s převratným objevem, kdy zjistil, že je možná zpětná evoluce, neboť je možné za určitých podmínek změnit savce na plaza. Speciálně vyvinuté zařízení, kde se toto uskutečňuje se jmenuje hospoda.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odpověď

(El Prezidento, 1. 6. 2008 9:16)

Přijetí člena je interní věcí ASžB rozhodně tím nekončí život pro nikoho kdo jde s námi a to ani život fotbalový. Nikdo mu nezakáže hrát za muže ve Vlčnově nebo kdekoliv jinde. Tím, že je členem tak je s námi v partě a to je vše. A pro klid ve fotbale a zvláště vlčnovském děláme opravdu dost, jenže zřejmě je to pořád málo ;(

protest!!!

(Zidan, 1. 6. 2008 0:42)

Nesouhlasím s přijetím Pulca do ASŽB!!! Ještě má hrát za mužstvo mužů ve Vlčnově. Měli by jste o tom ještě jednou hlasovat pro klid ve Vlčnovském fotbale.
Sorry Pepi:-)

Poděkování za přijetí

(pulec, 28. 5. 2008 22:33)

CHci ještě jednou všem poděkovat za přijetí mezi elitu baleťáků a slibuji,že budu vzorně reprezentovat Žlutý balet jak na hřišti,tak v hospůdce.Soupeři třeste se!!!