Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schůze 10.1.2012 - určení tématu Masopustu 2012

11. 1. 2012

Text SMS:

3.1.2012 v 09:31 hod

Moji drazí. Čas míru pohody a jiných radovánek skončil a nás opět čekají kruté boje při obraně, ale i šíření slávy našeho království jež se nebes dotýká. proto již dnes zahájíme bojovou přípravu v obvyklém čase a místě. Pak proběhne teoretická příprava v nálevně u Čáry. Účast nutná! Váš král Lálin první

10.1.2012 v 09:16 hod

Pozor pozor! Všem poddaným na vědomopst se dává, že při paměťové revoluci byl sesazen král Lálin první!! Dne 21.1.2012 proto  proběhne volba nového předsedy. Pryč s monarchií, ať žije republika!! Volba bude po předchozí dohodě tajná. Volební místnost je otevřená furt, hlasování proběhne mezi 18 až 20.00 v nálevně u Čáry. již nebudem poddaní, ale občané ! Využijte svého práva volit. Ať žije republika. Gilotyna je přichystána pro ty, co půjdou prit nám. Zprávu vydal ČTK a CNN.. 

10.1.2012 v 10:12 hod

Zrpáva ČTK. Dnes proběhne koaliční jednání u Čáry, kde bude vybrán nový předseda, který p\k bude v tajném hlasování jednomyslně zvolen. Podle stanice Ulanbátar a její zpravodajky sojky bonzačky, je král uvězněn v bastile a čeká na soud. Před vynesením rozsudku bude o hlavu zkrácen, aby se soud neprotahoval. Přímý přenos bude vysílat TV  - ALL DŽAZÍRA :-) pro stanici ULANBATAR exkluzivně sojka bonzačka

10.1.2012 v 10:51 hod

ČTK. Stanice ULANBATAR přerušila vysílání a exklusivně zařadila reportáž své zvláštní zpravodajky sojny bonzačky, která je přímo před budovou soudu a vlády, kde se shromáždil asi pětihlavý dav stoupenců monarchie a rozvinil transparent s nápisem "VRAŤTE NÁM KRÁLE LÁLINA PRVNÍHO - VELIKÉHO". Loučí se sojka bonzačka a stanice Ulanbatar.

 

PS: Ladine, králi náš první, za takové SMS tě asi zvolíme stálým dopisovatelem, nejen pro stanici UlaNbatar, ale možná tě vezme i radio UlaMbátar ;)))) zkusíme ze zeptat Mindže ;)