Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas ve Strání 10.5.2008 v 17.30 hod

29. 4. 2008

STRÁNÍ vrs. ASŽB 2:4 (1:2) Koníček, Grulík, Mikulec, Podškubka,

průměrný věk hráčů Baletu v tomto zápase 43 let ;)

Takže zápas jsme úspěšně zvládli ;) což bylo s podivem a překvapivě, alespoň tedy pro nás vyhráli. Ukázalo se, že nám sobotní zápasy sedí víc než ty v týdnu. Taky jsme objevili nového střelce, který nekompromisně upravoval na 1:2 v náš prospěch, Bravo Gruldo ;) Také bez dvorního nahrávače Libora Křapy by to tak dobré asi nebylo, protože jeho přihrávky rozhodli o 2 a 3 golu do sítě soupeře. Zřejmě ho to začalo bavit.

Skvělá šance se naskytla po faulu na pronikajícího Renka Koníčka, ukázkový červený zákrok, lehce skluz ze zadu, ne tvrdý, ale účelný půl metru za pravým rohem velkého vápna. Míč si postavil Zemek Petr - Zidan a svou levou zakroutil míč do spojnice břevna a tyče, odkud se míč odrazil do země, bohužel před branku. Velmi utěšený kop ;) První branku dal René Koníček po zajímavě vhozeném autu soupeře, prostě mu to na půlce hodili na nohu a  bylo vymalováno, po běhu přes půl hřiště dal fpoho vedle branaře 0:1.  K vyrovnání nebylo třeba mnoho, Dušan minul těsně branku z malého vápna po chybě soupeře, kdy mu nechali zpracovat jeden z mnoha dlouhých nákopů na útočníky obránci soupeře a tak za tři minuty, po nedůslednosti v našem vápně, bylo vyrovnáno = nedáš dostaneš ;( Ještě do konce poločasu úřadoval Petr Grulík, který nastoupil do útoku a za dvě minuty prvním, vlastně druhým, dal to nadvakrát, skoroval 1:2. Joj to bylo radosti, radovali se všichni, to bylo veselí ;) Po poločase jsme po chybičce opět ztratili vedení. Posléze se do několika šancí dostal jak Radek Plachý, Koníček René tak Dušan Mikulec, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. V polovině utkání byl opět v laufu Libor, který prchal sám přes celé hřiště a úporně za ním pelášil Dušan po druhé lajně, ten se nechtěl utkat s tvrdým obráncem a tak si raději křižmo přeběhl, když tu najednou vidí u nohou balon, který nádherně načasoval Libor do vápna a tak do něj kopl a bylo to 2:3 ;)  v závěru ještě Vlasťa Podškubka centroval přes celou šíři velkého vápna soupeře takovým způsobem, že Dušan měl co dělat, aby stihnul míč před autem na druhé straně, ale nikým neatakovám se dostal nazpět k velkému vápnu, kde přihrával do nohy Junaštíkovi, který si míč zpracoval přímo na nohu Sidovi, který špičkou kopačky, tedy skoro šňůrou, upravil na konečných 2:4 ;)

Soupeř byl velmi zdatný a kdoví, jestli by se ho podařilo bez rozkladných Dušanových "blbých keců" porazit. Už se těšíme na odvetu plánovanou někdy v srpnu u nás.

Přesně nevím kdo to je. Byl kontaktován Jara Kužela. Poslední domluva se uskuteční 6.5.08 na briefingu po treninku ;)

El Presidento

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář