Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj 27.12.2008 v KSK

17. 12. 2008

Výsledky:

Žádné béčko_ ASŽB 1:2 (2x Komárek)

ASŽB_Tři křížky 3:1 (Podškubka, Komárek, Jurča)

Rumíci_ASŽB 2:5 (2x Komárek, 2x Jurča, Mikulec)

Čert to vem_ASŽB 4:1 (Komárek)

SKFN_ASŽB 2:8 (4xMikulec, 2xJurča, Podškubka, Komárek) pořadatel uvádí výsledek 3:5 a tady to začalo ;))

 

SEMIFINÁLE

Bez golmana_ASŽB 3:3 na pen 2:3 (Komárek, Janča, Mikulec) penalty proměnili 2x Podškubka, Mikulec, branař 4x vychytal

 

FINÁLE

Čert to vem_ASŽB 1:0

 

Nemůžu si k tomu odpustit napsat glosu, že díky nám byl závěr turnaje opět plný emocí a vypadalo to jako na fotbale a ne na koncertu komorního kvarteta ;) na skutečnost, že jsou všichni proti ASŽB jsme zvyklí, takže nás to o to víc baví ;)

PS: k protestu neprotestu se vyjadřovat nemůžu, kapitánem jsem byl já a rozhodně jsem žádný nepodával, upozornil jsem pořadatele pouze na špatný výsledek jednoho utkání a zápisy střelců branek, další je věcí pořadatele, který si nechá radit od kohokoliv a pak .....

El Prezidento

 

Pokud nás nebude, je možné, že se spojíme s "Béčkem" nebo se volně rozprchnem do jiných týmů. Zidan má přihlášených zatím 12 mančaftů, včetně nás.

Takže novinky:

Rozesláno SMS 17.12.08, potřebuji odpovědět co nejdřív, seznam průběžně upravuji.
 

1. Motýl, Stenli a Šmoula jdou pískat

2. byla dohodnuta změna v pravidlech, kdy je možné mít v jednom týmu pouze 2 (dva) nevlčnovjany zde trvale nebydlící ;) přijdte hned na 8 hod, bude to asi stát zato ;))) (tzn. např. Korunka, Edie, Klicin a pod. stejně jako Čert patří do tohoto okruhu)

3. Béčko asi nebude v hromadě, takže třeba nás bude víc o  Gartnera,

Jdou:
Podškubka Vl., Mikulec D., Křapa Lad., Janča St., Křapa Jan;


Marodi:
Křapa Miroslav, Křapa Ivo, Koníček René, Kužela Jaromír,

Zatím nevím:
Komárek, Vozár, Koníček Roman, Plachý Radek, Ulčík Fr., možná jdou

Nejde vůbec:
Solík M., Chaloupka P., Matějíček P., Moštěk B., Kužela Fr., Grulík P., Šobáň J.,


Přeběhlíci:

Junáštík Petr jde za Béčko
Koníček Josef jde za Pěnu


 

 

Komentáře

Přehled komentářů

stanovisko

(DušanM, 6. 1. 2009 17:42)

No, já už jsem to probral se Skmasem a Mončou Pavlušovou, kdy teď prohlašuji, že to skutečně nebyla ona kdo křiček "Zabij toho ču****" když kopali penaltu proti Baryšovi ;)
Jde o to, že když se sepisovala soupiska ráno v 8.30 hod tak jsem se jako kapitán ptal, zda je možné během turnaje někoho dopsat do soupisky, kdy mi bylo striktně (Libor, Vlasťa) sděleno, že pouze hráči zapsaní do prvního zápasu mohou nastoupit, další není možná, zapsal jsem tedy a uhradil startovné i za hráče, kteří ještě nedorazili !!!. Stýv nastoupil až k třetímu zápasu, jestli byl v soupisce od počátku (nebo tam bylo prázdné míst, což je tyky výdrb)nevím a proto jsem se nehádal. Pokud by nebyl, jak by se líbilo zbývajícím mužstvům, kdyby nastoupil Jeňa Baryš na semifinále, jako odpočatý hráč a jistá posila. Rovnost pro všechny.
Proč byla vyřazena Pěna nevím, ani proč jsme hráli proti nevítězi skupiny, podle měl měl být při odečtení bodů vítězem asi Fibichr.
V každém případě, stačilo strohé sdělení pořadatele "platí výsledek dosažený na hřišti" a bylo po problému, pořadatelsky nezvládnuté ;)
Toť asi vše.

Vysvětlení

(Světlana, 6. 1. 2009 16:57)

Na turnaji jsem byla jen dopoledne a moc mě mrzí, že jsem nebyla u toho, jak se tam slaboduchý Ladin Baryš do krve hádá. Popis akce mám jen od FC Pěny. Zajímalo by mě, proč byla Pěna vyřazena. Pokud mám pravdivé info, tak Michal Kvasnička, kvůli kterému to mělo být, byl řádně zapsán a měl i zaplaceno. Nebo jako nepořádající mužstvo jste měli jiná pravidla? Děkuji.

Děkuji za příspěvek ;)

(el Prezidento, 2. 1. 2009 10:56)

Jak jsem psal výše, už jsme si zvykli ;)

magoři

(!!!!, 2. 1. 2009 10:51)

stejně jste to posrali, jako vždycky