Jdi na obsah Jdi na menu
 


Treninkový zápas s 1.FC Slovácko ženy 24.7.2008

22. 7. 2008

Sestava ASŽB:

Šobáň Josef - Podškubka Vlastimil, Ulčík František, Nechala Petr, Matějíček Petr, Křapa Libor,  Zemek Petr - Zidan, Komárek Lubor, Štěpán Štrunc, Mikulec Dušan, Chaloupka Petr, Rohlík Jakub, Sikora Tomáš, jako doprovod Křapa Ladislav.

Holky se do nás tentokrát pustily ve velkém stylu, kdy nás jasně přehrávaly. Jejich technika se dala několikráte přirovnat k brazilským hvězdám a nahrávky přesné jako podle výkresů. Bylo jasné, že umělý povrch našim borcům moc nesedí, ale zase se po něm dobře běhalo , některým chodilo ;) po nedorozumění Sida s branařem, kdy si sid přišlápl míč jsme prohrávali 1:0 a dlouho se nemohli prosadit, protože útočné duo Sikora Rohlík nedostávalo mnoho přesných náher.  Nakonec byla střelecká smůla protržena a Kuba dal první dvě branky, když později, po vystřídání stoperské dvojice domácích hráček z juniorky jsme přidali další dvě. Zápas to byl velmi pohledný a korektní, který výborně odpískala Verča Hoférková, které tímto děkujeme.

Ze zápasu není bohužel žádné foto z důvodu vypovězení služeb techniky, snad příště.

-------------------------------------------------------------

Pozor  POTVRZENÍ utkání !!!!!!!

Na den 24. července 2008, tj. čtvrtek, v 17.30 hodin se USKUTEČNÍ přátelské treninkové utkání mezi ASŽB a 1.FC Slovácko - ženy, odjezd z parkoviště před Magicem v 16.45 hod - žluté dresy

Zápas se odehrajena hřišti soupeře tj. na Širůchu na umělé trávě a to od 17.30 hod. hodina je závazná, protože je tam dost narváno, takže se na nikoho nečeká - vyrozuměno SMS dne 22.7.2008 -

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování za dali dary

(Petr Chaloupka, 7. 7. 2008 16:14)

Vážení přátelé až kamarádi,velmi Vám děkuji ,že jste mi pomohli zapít mého syna a tímto Vám ještě děkuji za dary pro něj.Bohužel některé jsem nedonesl až domů (hlavně bílá šla na odbyt).Irča také děkuje za dárečky pro Davídka,ale nebyl jsem ji schopen říci co od koho dostala ,takže se doma přeptejte a v úterý se přijdu přeptat já Vás na Magic.
S pozdravem
petr