Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výročka 21.1.2012 v 18.00 hod (sobota) AKTUALIZOVÁNO !!!

21. 1. 2012

Výroční sch§ze proběhla jako každoročně bez větších nesnází,  dokonce bych se nebál ji označit za nejpohodovější z posledních ;)

Jako stěžejní bych viděl rozšížení členské základny o sva členy a to staronového Staně Jančového, který se k nám po určitém období vrací a taktéž o nového člena Kamila Mikulce. Oba byli přijati bez výhrad všemi přítomnými členy. Tímto se počet aktivních člšnů ASŽB zvyšuje na 22.

Dalším bodem byla volba předsedy na rok 2012, kdy po velmi úspěšné a profesionálně zvládnutém období panování krále Lálina I , který zajistil nejméně 4 fotbalové utkání, účast na dvou turnajích, oslavy 15-tého výročí baletu, masopust 2011, práce na majetku TJ Vlčnov a spoustu dalších více či méně podstaných věcí, bylo potřeba zvolit předsedu na rok 2012.

Za dobrou práci poděkoval jménem svým i jménem kolektivu čestný předseda Marcel.

Po zákulisních tahanicích, týkajících se zejména množství a kvality slivovicové banky jednotlivých kandidátů, byl na první pokus 16-ti hlasy z 19 přítomných zvolen Josef Šobáň zvaný JOCH, který se ihned ujal předsednictví a počal organizovat nejbližší možnou akci baletu a to masopust.

Z dalších věcí jen okrajově - pokladníkem zůstává Motýl a bude pořízena nová sada týmových triček pro rok 2012, která by měla být k dispozici již na masopustní zábavu.

První brigáda na povoze bude v sobotu 28.1.2012 v garáži na stadionu na 08:30 hod.

Podrobnosti budou doladěny na úterním zasedání po 20-té hodině na PIZZERII ve Vlčnově.