Jdi na obsah Jdi na menu
 


EXHIBICE 19.7.2008 v 16.30 hod

14. 7. 2008

Po odehrátí zápasu jsme pozváni na slavnostní veselí v doprovodu drahých poloviček či přítelkyň, každý dle gusta ;)

Sestava ASŽB:

Branař Křapa Ladislav a dále Vozár František, Kužela František, Grulík Petr, Junáštík Petr, Nechala Petr, Podškubka Vlastimil, Plachý Radek, Komárek Lubor, Matějíček XY, Mikulec Dušan, Koníček René, Moštěk Břeťa, Chaloupka Petr.

Soupeř se do nás pustil srdnatě, ale přes veškerou naši snahu se mu nepodařilo vyhrát ;) Bohužel nepomohlo  ani to, že na straně soupeře nastoupili přeběhlíci Fr. Ulčík a Koníček Pepa. FOTO bude později, jediný kdo fotil byla Ediho choť ;)

Zápas: na základě pozvání Ediho u příležitosti jeho 40-tin, jako soupeř bude JOŠR

Nastoupili jsem v dobré sestavě, i když někteří "přeběhlíci" již výše uvedení se snažili, aby soupeř vyhrál, tedy snažili se víc než my ostatní ;), ale nic to nebylo platné. Troufám si říct, že i kdyby jsme hráli až do tmy tak by se vyzivateli asi nepodařilo vyhrát. Je pravda, že na tom měl obrovský podíl skvělý golman Ladin Křapa, který překvapivě nahradil Šobáně - Jocha, se kterým si útok hostů nevěděl rady ;) některé jeho zákroky by mu mohl závidět i Čech Petr, např. při útěku z brány, kdy byl nastřelen Radkem Mikulcem nebo výborný skok plavmo k tyčce a následné lapení míče po upozornění spoluhráčů. Branky v síti soupeře není nutno komentovat, protože první i třetí byly ze vzdálenosti 25 m a po zemi k tyči ;), za zmínku stojí branka D. Mikulce, který se přiznal, že mířil sice úplně jinam, ale je vcelku jedno jestli levá nebo pravá šibenice je zbavena pavouků, takže nakonec střela zmátla ne jenom Víťu Bělohlávka v brance, ale i samotného střelce ;)

Kaňkou je opětovné zranění Reného Koníčka, kterému bylo z kolena vytaženo jisté množství tekutiny, které by se vešlo do hořčičáku ;( vypadá to na absenci nejmíň na 5 týdnů.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář