Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.7.2011 od 15.00 hod - Akce k 15-tému výročí AS Žlutý balet

21. 7. 2011

odkaz na foto:  www.facebook.com/media/set/

Začátek v sobotu v 15.hodin, ale sraz tak ve 13.00 hod a pokud se bude stavit stan tak od rána. Prosím o účast na úterním briefingu, ať to nedělá Peťa všechno sám.

SMS text:

Moji nehodní poddaní. v mém království se  velmi rozmohla fluktuace, ale kdo si myslí, že nebude pracovat na panském a platit daně a naturalie, třeba vajca, bude za ně popotahován až do Hradišťa. Blíží sa  15-té výročí založení zatím mého království, takže v úterý 26.7. povinná účast na treninku. Bude kontrolována. Bližší informace u koordinátora Karbouse nebo na www. Váš král Lálin první.

Jsou pozváni všichni současní a bývalí členové Baletu k připomenutí 15-ti let od vzniku. Program by měl obsahovat turnaj tří mužstev, dvě balet a ženy Nezdenice. Posléze, při opékání, veselice pro Balet a sponzory Masopustu 2011. 

Změny programu VYHRAZENY ;) 

 

sestava-1997.jpg

 

 

Motýl, Ladin a Dušan přepokládaný návrat  v cca 14 hodin v sobotu

Pulec, Stenli a Jarin návrat v cca 15 hodin v sobotu

- chlaďák náš dovezeme po obědě ze Slovenska 

- točák na prase bude u Dušana, Chaloupka má číslo na jeho otce, který ho vydá

- stan = pokud bude pršet tak stan bude ještě v pátek potřeba v Bánově, takže se musí ráno rozložit a zase složit ve Vlčnově, místostarostka o tom ví, mohl by pomoct pivoňka, Michal kvasnička  možná Jan Mikulec, už to stavěli, jak s dopravou nevím, je ta zatím daleko

- pokud by nepostačovali pozvánky pro sponzory, stáhněte v sekci ke stažení

- je potřeba zavolat Jarovi z COOLu a říct, od kdy mají hrát, protože by nechtěli reprodukovat dýl než 8 hodin, telefon