Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

!!!!!ZRUŠENO !!!! OTROKOVICE 12.8.2011 pátek - fotbal

8. 8. 2011

Pro malý počet možných účastníků zrušeno !!!!!   Zatím přeloženo na 2.9.2011

Text SMS:

Mí drazí bohabojní poddaní. Čas hodokvasu  zahradních slavností a jiných radovánek skončil a proto vás opět volám do boje za čest a slávu vaší a mého království. Právě jsme byli vyzváni k odvetě loupeživými rytíři z Otrokovic. Boj by se měl uskutečnit v pátek 12.8. na jejich tvrzi, aby naši nemohli opět vyloupit. Jízda si zkontroluje koně a ostrostřelci jestli jim děcka nepochcali střelný prach jako minule. Kdo nemůže, tam ani král nic nezmůže, ale dá vědět na příslušný královský úřad. Taktická porada je v úterý po tréninku v nálevně u šikovatele Čáry. Účast nutná! Vás z boží a vaší vůle král Lálin první

 
Celý příspěvek | Rubrika: Akce připravované i minulé | Komentářů: 0

10.srpna 2011 středa po pohřbu cca v 17 hodin

10. 8. 2011

Ve středu po pohřbu se sejdeme ve Sportbaru. Je zamluvena zadní místnost. Přítomnost manželek a přítelkyň vítána. 

 

Turnaj osvobození LIBEL 20.8.2011 - aktualizováno

11. 8. 2011

Podrobnosti nevím, ale je vidět někaý diplom, tipuju třetí místo ;) Kecám...podle posledních informací naši borci s přehledem turnaj ovládli a přivezli pohár za 1. místo...GRATULÍREN PÁNOVÉ  !!!!!

V sobotu se odjíždí na Turnaj osvobození do Lible. Podrobnosti probereme v úterý, aby se vědělo kdo pojede. Ti co vím, že pojedou nebo ne jsou v textu článku. 

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Akce připravované i minulé | Komentářů: 0

POZOR - dnes 16.8.2011 zápas s DOROSTEM v 18.00 hod

16. 8. 2011

 Text SMS od Ladina:

Dnes se asi uskuteční v 18.00 zápas proti dorostu. Víc nevím.  V sobotu 20.8. se uskuteční zájezd do družební obce Libel na turnaj osvobození od germanske okupace našimi pozdějšími okupanty  ze Sov. svazu. Turnaj je vypsán v soutěži minikopaná. Bližší info dnes na tiskovce. Kdo nejde dá vědět, kde už víte. Dne 26.-27. 8. předběžný termín na zápas s nájezdníky z Mladcové. Žádost podal kralevic Jan jn. Zatím vše. Král Lálin první 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Akce připravované i minulé | Komentářů: 0

Zápas MLADCOVÁ 27.8.2011 - odloženo !!!!

23. 8. 2011

V pátek 27.8.2011 Mladcová, fotbal přátelsky proti mužstvu Čerta, odjezd se doladí na schůzi

Text SMS od Ladina:

Moji drazí. Hruď se mně dme pýchou na vás! Musím vám oznámit, že král Kazisvět z Mladcové  na doporučení zvědů rozpustil své nájezdníky a bitva se dne 27.8. nekoná. Podle mých zvědů se zalekl naší lehké jízdy, které velí plk. Solda. Ale přímo paniku do řad jeho nájezdníků prý vnesla rychlá jízda pod vedením  kaprála Matěje, které viděl na nácviku v úterý a své  voje rozpustil. Proto i já uděluji na týden všem svým legiím volno. Váš král Lálin první.

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Akce připravované i minulé | Komentářů: 0

Nalezené složky

Nebyly nalezeny žádné složky